Byggvärmeutrustning för uthyrning

 
Uppvärmning kan bli ett problem när företaget får ett tillfälligt uppdrag i en ouppvärmd lokal eller när du renoverar huset. Att hyra en byggfläkt är en kostnadseffektiv lösning för ett bättre arbetsklimat och en nödvändighet för vissa byggarbeten under årets kallare månader. Därför hyr vi ut utrustning inom byggvärme till dig i Stockholm som endast behöver den under begränsad tid.
För vårt företag är säkerhet och kvalitet viktiga ord att arbeta efter, därför genomgår varje byggvärmefläkt utförliga kontroller och underhålls för optimal funktion. Fogas AB har lång erfarenhet som återförsäljare och montör inom byggvärme. Vi står till tjänst med projektering, flyttning och underhåll av uthyrda byggvärmesystem. Till ett konkurrenskraftigt pris erbjuder vi även leverans av gasol i flaskor eller paket.


Tillgänglig utrustning

 
I vår PDF-katalog hittar du volymvärme, betonghärdning, murningsuppvärmning, marktining, asfaltsgrytor, takläggningsbrännare, ogräsbekämpning, belysning, handgasolbrännare, kopplingsdetaljer och mycket mer. Samtliga byggvärmare drivs av gasol för att sprida värmen snabbt och effektivt.
Tveka inte att höra av dig till oss för ytterligare information kring att hyra en byggvärmare. Vi besitter enorma mängder kunskap, något vi gärna delar med oss av till våra kunder.

 

Se hela uthyrningssortimentet.        Flödesschema för byggvärmare

Uthyrningsvillkor 

 

Bild: G175.gif 

Här är exempel på utrustning vi har för uthyrning.